header v2

Atelier Vanalles en Nogwat

AANBOD

atelier vanalles en nogwat aanbod 1Atelier Vanalles en Nogwat biedt 6 lessen per pakket aan. Elke les vindt plaats op woensdagochtend van 10.00-11.00 uur. Er kunnen per les minimaal 4 tot maximaal 8 kinderen terecht. 

Tijdens elke les worden er creatieve activiteiten aangeboden, bv. verven, kleien, werken met zand of andersoortig materiaal. 

Jij als ouder gaat samen met mij je kind begeleiden. Je leert hoe je je kind zo gefocust en betrokken mogelijk kunt laten zijn. Je leert te vertrouwen op de ideeën van je kind en dat er geen goed of fout is in de getoonde creativiteit. Je leert het kind hierdoor zelfvertrouwen te geven. Je zult veel inspiratie en ideeën opdoen om ook thuis aan de slag te gaan met en voor je kind.     

Er is altijd een verfstation, waar de kinderen in kleine groepjes zullen werken. Ze mogen verven met beide handen of mogen ervaren welk effect een stuk speelgoed kan hebben op verf.

atelier vanalles en nogwat aanbod 2Er kan ook een zandstation zijn. Met lepeltjes en trechters mogen de kind scheppen, schuiven, vullen en legen. Een andere keer wordt het zand aangeboden met bijvoorbeeld water en eierdopjes. 

En wat dacht je van een kleistation. De eerste keer gaan de kinderen bijvoorbeeld met de handen werken en krijgen ze de volgende keer een schaartje en een knoflookpers erbij. 

Het aanbod zal altijd zeer gevarieerd, bijzonder verrassend en daardoor uitdagend zijn.

atelier vanalles en nogwat aanbod 3Atelier Vanalles en Nogwat probeert milieubewust en duurzaam te werken. Daarom wordt zoveel mogelijk gewerkt met tweedehands materiaal. Dit materiaal is afkomstig van de facebooksite “Weggeefhoek Brandevoort”, maar wordt ook aangeschaft in diverse kringloopwinkels in de omgeving. Verder wordt het aangevuld met nieuwe materialen. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. 

Ik maak foto’s van het creatieve proces van elk kind. Je mag natuurlijk zelf ook foto’s maken. Aan het eind van de workshop krijg je een overzicht van de mooiste en meest bijzondere foto’s. 

Van tevoren maak ik graag afspraken met je over het gebruik van foto’s op de site van Atelier Vanalles en Nogwat en voor ander informatie-of reclamemateriaal. Zie de privacyverklaring